Skip to main content
Nieuws

Dag van het Erfrecht 20 maart 2020

By maart 17, 2020No Comments

 

Dag van het Erfrecht 20 maart 2020

Op 20 maart 2020 organiseert de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN) voor de tweede keer de Dag van het Erfrecht. Ik ben aangesloten bij deze door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende specialistenvereniging. Met de ‘Dag van het Erfrecht’ vragen we aandacht voor het belang van deskundige juridische begeleiding bij de afwikkeling van nalatenschappen.

Tijdens de ‘Dag van het Erfrecht’ op vrijdag 20 maart 2020 ben ik telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Hulp bij de afwikkeling van een nalatenschap

Er komt veel kijken bij de afwikkeling van een nalatenschap. Vooral als de familieverhoudingen onder spanning staan en de communicatie onderling te wensen overlaat. Wie zijn de erfgenamen? Wie mag actie ondernemen? Wat zijn mijn rechten en/of verplichtingen als erfgenaam? Wat zijn mijn taken als executeur? Hoe moet ik te werk gaan? En wat zijn mijn rechten als onterfd kind? Op deze en andere vragen kan ik antwoord geven.

Wacht niet te lang met het inwinnen van advies

Als u met een erfrechtelijke vraag zit, of aanloopt tegen problemen bij de afwikkeling van een nalatenschap, wacht dan niet te lang met het inwinnen van advies. Het erfrecht kent veel regels over strikte termijnen van soms maar een paar maanden waarbinnen u aanspraak moet maken op uw rechten. Het komt helaas regelmatig voor dat te laat advies wordt ingewonnen. Wacht dus niet en neem contact op

Leave a Reply