Skip to main content
Nieuws

Vandaag 25 jaar advocaat!

By januari 30, 2023No Comments

Op 30 januari 2023 vier ik dat ik 25 jaar geleden beëdigd ben als advocaat!

Mijn carrière begon bij Wille Donker Advocaten in Alphen aan Den Rijn, waar ik 8,5  jaar gewerkt. De eerste drie jaar heb ik veel geleerd in de toevoegingspraktijk, met de focus op familie- en arbeidsrecht. Na drie jaar ben ik me volledig gaan specialiseren in familierecht. Vanaf 2002 ben ik naast advocaat ook mediator.

In juli 2006 heb ik de overstap gemaakt naar SmeetsGijbels in Rotterdam. Bij dit kantoor heb ik ervaring opgedaan met de complexere familierechtzaken en ben ik me gaan verdiepen in het erfrecht. In 2015 heb ik een specialisatieopleiding erfrecht cum laude afgerond.

Sinds 2009 ben ik werkzaam als raadsheer-plaatsvervanger bij het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. Maandelijks mag ik aan de andere kant van de tafel mijn steentje bijdragen aan het familie- en erfrecht.

Vanaf 1 januari 2019 heb ik mijn eigen kantoor in Den Haag aan de Nassaulaan, waar ik met veel plezier werk. Mijn focus ligt op mediation en de overlegpraktijk in het familie- en erfrecht. Daarnaast procedeer ik voor mijn cliënten waar nodig.

Ik ben dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen en voor de vertrouwen van mijn cliënten. Elke dag opnieuw ben ik samen met hen op zoek naar creatieve oplossingen (ter voorkoming) van conflicten. Op naar de volgende 25 jaar!

Leave a Reply